Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن شایانفر با اشاره به اینکه محتوای سریال‌های شبکه نمایش خانگی با واقعیت جامعه فاصله دارند تأکید کرد که تلویزیون می‌تواند بر محتوای سریال‌ها و دستمزدها کنترل بهتری داشته باشد.

محسن شایانفر تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: صدور مجوزهای شبکه نمایش خانگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیامدهای بدی داشت و اتفاقاتی به بهانه اقتصاد باز و آزاد در آنجا رخ داد که در شأن سینمای ایران نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایانفر تصریح کرد: شبکه نمایش خانگی با پول‌هایی که منابع مشخصی نداشتند به سینما آسیبی جدی زد و باعث شد دستمزدها بسیار زیاد شوند و از طرفی هزینه تولید در سینما و تلویزیون چند برابر شود. وزارت ارشاد هیچ گاه نتوانست به این موضوع ورود کند و این وضعیت در شبکه نمایش خانگی پایدار بود. از طرفی در این رسانه اکثر سریال‌ها به نوعی به تبلیغ زندگی تجملاتی پرداختند و چیزهایی در این آثار دیدیم که با جامعه ما فاصله بسیاری دارد.

او افزود: مطمئناً صدور مجوزهای شبکه نمایش خانگی توسط صداوسیما اتفاق مثبت و خوبی است. تلویزیون روی رقم‌ها به خوبی می‌تواند کنترل داشته باشد و می‌توان امیدوار بود که دستمزدها از حالت نجومی خارج شود ولی در نهایت باید اطمینان داشت که با وجود تمهیدات تلویزیون برای جلوگیری از تبدیل شدن سریال‌های این رسانه به سریال‌های تلویزیون قطعاً در نهایت شبکه نمایش خانگی هم به وضعیت تلویزیون دچار می‌شود و تنها گزینه‌های سینما و شبکه‌های ماهواره‌ای برای مردم باقی می‌ماند.

این تهیه‌کننده تصریح کرد: شاید در شبکه نمایش خانگی شاهد تمهیداتی برای بازتر بودن فضا و زودتر به نتیجه رسیدن در مراحل اداری باشیم. در حال حاضر وضعیت به شکلی است که برای دریافت مجوز سریالی در شبکه نمایش خانگی صاحبان آثار خیلی زود در سریع‌ترین زمان ممکن به نتیجه می‌رسند اما بعید می‌دانم این وضعیت پایدار باشد. از طرفی سریال‌های تلویزیون بسیار ضعیف شده‌اند، هنرمندان باتجربه و کاربلد کم‌تر حاضر به کار در رسانه ملی هستند چرا که تلویزیون دست‌های آن‌ها را سوزانده و رسانه ملی کم‌کم به سمتی می‌رود که فقط مردم شاید برای دیدن اخبار و چند برنامه سراغ آن بروند. من در سریال آخرم خیلی اذیت شدم، تلویزیون برآوردی بابت هر دقیقه از سریال کرده بود که نمی‌شد با آن سریال را ساخت و در نهایت ما ضررهای بسیاری را متحمل شدیم. تلویزیون دست آدم را می‌سوزاند و آن‌هایی که شاخک‌هایشان تیز است سعی می‌کنند به سمت رسانه ملی نیایند و از آنجا که شبکه نمایش خانگی فعلاً یک بوروکراسی خیلی محدود و سازگار دارد ممکن خیلی‌ها میل به کار در این رسانه داشته باشند اما همانطور که گفتم بعید است این وضعیت پایدار باقی بماند.

این تهیه‌کننده در ادامه تأکید کرد: از طرفی در شبکه نمایش خانگی نیز آثار بسیار ضعیفی را شاهد هستیم. من همه سریال‌ها را دنبال کردم و می‌بینم که در سریال‌های اخیر واقعاً اصطلاح آب بستن نمود پیدا کرده و فیلم در ریتمی کند و خسته‌کننده روایت می‌شود. مردم دیگر حوصله دیدن آثار ضعیف را ندارند و نمی‌توان آن‌ها را فریب داد؛ در فضای مجازی واکنش مردم به سریال را می‌بینم و واقعاً از ضعیف بودن آثار به شدت عصبانی و ناراحت هستند. مردم برای دیدن سریال‌های شبکه نمایش خانگی پول می‌دهند و باید سریال‌ها ارزش هزینه کردن داشته باشند، تلویزیون در شبکه نمایش خانگی باید از اعتماد مردم صیانت کند و تهیه‌کننده‌گان نیز تنها به فکر سودآوری نباشند و به سلیقه مخاطب نیز توجه داشته باشند.

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «حکایت‌های کمال» در پایان گفت: در بسیاری موارد مثل کنترل دستمزدهای نجومی و کنترل محتوا به تلویزیون امیدوار و خوش‌بین هستم و فکر می‌کنم رسانه ملی می‌تواند نظارت خوبی بر این موضوع داشته باشد چرا که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توان این کار را نداشت اما در بحث کیفی ممکن است شبکه نمایش خانگی دچار افت بیشتری شود که این اتفاق در نهایت می‌تواند به نفع سینما باشد چرا که سینما به عنوان تنها گزینه برای مردم باقی می‌ماند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صداوسیما شبکه نمایش خانگی محسن شایانفر شبکه نمایش خانگی شبکه نمایش خانگی شبکه نمایش خانگی تهیه کننده رسانه ملی سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هفت» دوباره روی آنتن

سری جدید برنامه سینمایی «هفت» به تهیه‌کنندگی محمدحسین تنکابنی و با اجرای بهروز افخمی از این پس جمعه شب‌ها از ساعت ۲۳ در شبکه نمایش مهمان بینندگان و مخاطبان خود خواهد بود.

برنامه هفت از برنامه‌های باسابقه و پر مخاطب تلویزیون در حوزه نقد سینماست که ابتدا در شبکه سه سیما پخش می‌شد و بعد از مدتی پخش آن به شبکه نمایش رسید. این برنامه را مجریان متفاوتی همچون فریدون جیرانی، محمود گبرلو، محمدحسین لطیفی و بهروز افخمی بر عهده داشتند. «هفت» این روزها با بهروز افخمی به آنتن بازگشته است، کارگردانی که در سینما و تلویزیون نام آشناست و معمولا با نظرات متفاوتش در زمینه‌های گوناگون در ایجاد فضای نقد و گفت‌وگو موفق بوده است. 

باید دید برنامه هفت در فصل جدید تا چه اندازه می‌تواند با حضور چهره‌های سینمایی و همچنین طرح بحث‌های روز و کارآمد، جریان‌ساز و روشنگر باشد.

جهت مشاهده فیلم اینجا کلیک کنید.

دیگر خبرها

  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!